.

.

Набор от Фризьорски Ножици, Професионални Ножици за коса с Персонализирани дръжка 6,0 см и Фризьорски Ножици за Филировки за Фризьорски салони или Домашно ползване,

Набор от Фризьорски Ножици, Професионални Ножици за коса с Персонализирани дръжка 6,0 см и Фризьорски Ножици

BGN 8.85

Брой продукти
Налично за поръчка

Гладка прическа е идеална за косене на влажна или суха коса.Благодарение на отличителен дизайн дръжки с удобен изземване ножици удобно да намери подходящо място за пръстите, осигуряващи силна прическа всеки път!. ★ Благодарение на гладка консистенция от неръждаема стомана нашите ножици намаляват бъркотия в прическа, тъй като косата не се заби между остриетата, за разлика от други видове прически. ★ Професионални ножици за подстригване на коса са безопасни и лесни за използване за мъже, жени, възрастни хора, деца и бебета. ★ Дъговидна дръжка, която позволява на всеки изменение и работят независимо от това, за да имат възможност да играят по-свободно. ★ Професионални ножици за подстригване на коса са безопасни и лесни за използване за мъже, жени, възрастни хора, деца и бебета.

Основни характеристики

Size:
6
Full length:
17CM
Material:
6CR
Hardness:
60HRC
Thinning amount:
25%-28%
Package Contents:
1*Flat shear:
1*Tooth scissors:
1*Scissors bag:
Instructions for use:
1. Because this product has been rigorously inspected before leaving the factory, the screw has been adjusted to the appropriate position, please do not easily adjust:
2. Please do not cut the air easily (ie cut the air):
3. Because this product is very sharp, please pay attention to safety during use:
4. After use, please clean up the residue on the blade in time, if necessary, apply a small amount of crystal lubricant and put it in the bag for storage :
Подобни продукти в категория