.

.

KOMBIUDA 2 бр. E-Reader Творчески Притежателя Четец за Влакчета, Цветен Телефон Таблет Универсални Осовите Притежателите Скоба Лаптоп, Мобилен Телефон Сгъваем Настолен Мо?

KOMBIUDA 2 бр. E-Reader Творчески Притежателя Четец за Влакчета, Цветен Телефон Таблет Универсални Осовите Притежателите

BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Закопчалка за таблет за лаптоп : можете да го инсталирате в офиса, хола, спалнята.Титуляр стойка за таблет : Свободен, въртящи се на ъгъла на видимост осигурява идеален ъгъл на видимост и качество на възпроизвеждане на аудио / видео.Настолна поставка : Сгъваема компактна конструкция за икономия на място, лека и преносима.Регулируема поставка за таблет : Насладете се на отлична книга или филм с помощта на тази на притежателя, напълно освободи ръцете си и да се настанят удобно на леглото или на дивана.Настолна стойка за таблет : Съвместим с повечето мобилни телефони и таблети.Закопчалка за таблет за лаптоп : можете да го инсталирате в офиса, хола, спалнята.Титуляр стойка за таблет : Свободен, въртящи се на ъгъла на видимост осигурява идеален ъгъл на видимост и качество на възпроизвеждане на аудио / видео.Настолна поставка : Сгъваема компактна конструкция за икономия на място, лека и преносима.Регулируема поставка за таблет : Насладете се на отлична книга или филм с помощта на тази на притежателя, напълно освободи ръцете си и да се настанят удобно на леглото или на дивана.Настолна стойка за таблет : Съвместим с повечето мобилни телефони и таблети.Списък на опаковки 2 x стойка за телефон и таблет Характеристики - Съвместима с повечето телефони и таблети Регулируема стойка за таблет. - Размер : 11,3 х 7 х 1,5 cm Държач за мобилен телефон. - Сгъваема компактна конструкция за компактна, лека и преносима стойка за телефон. - Бихте могли да го инсталирате в офиса, хола, спалнята, стойка за таблет под различни ъгли на наклона. - Безплатно завъртане на ъгъл на гледане осигурява идеален ъгъл на видимост и настолна поставка за възпроизвеждане на аудио /видео. - Материал : Пластмасов планина за лаптоп. - Насладете се на отлична книга или филм с този собственик, напълно освободи ръцете си, за да е удобно да лежи на леглото или на дивана, автомобилна стойка за таблет. - Цвят : Поставка за лаптоп с различен цвят.Описание на продукта Поставка за мини-таблет С помощта на тази на притежателя ще може да се освободи ръката си от провеждането на телефона / таблета си и да се наслаждавате на видео, удобно легнало положение.Държач за мобилен телефон Благодарение на гъвкавост дизайн удобен за носене.Скоба за смартфон е Съвместим с повечето мобилни телефони и таблети.Сгъваема стойка за таблет Държач за мобилен телефон, произведен от висококачествена пластмаса, е трайна.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория